martes, 24 de abril de 2007

Esperanza García (Fotos)





4 comentarios:

peter_alc dijo...

Hola Esperanza:

Vivo en Barcelona, en el distrito de Nou Barris.
He encontrado tu blog mediante la página de Ciutadans, que leo de vez en cuando. Quería aprovechar para desearos suerte en las próximas elecciones municipales. El ideario de vuestro partido coincide bastante con mi pensamiento político. Por este motivo os voté en las autonómicas, y os volveré a votar en las municipales.

¡Saludos y suerte!

Pedro.



Pedro.

Alber dijo...

Estimada Esperanza,

Ahir quan davant de TVE vaig veure que encara que la junta electoral de Barcelona havia dit que ok a la teva intervenció i després no vas aparèixer ja vaig pensar quin era el motiu. Realment amb la negació de la teva intervenció en la televisió pública, ens han fet i gran favor, ja que demostren la gran por que tenen al nostre partit i amb això l'únic que han aconseguit és que la gent veiem amb més claredat que Barcelona necessita un canvi, cap dels polítics que ahir van intevenir va donar la talla, el tripartit no va parar de vendre els seus éxits i PP i CIU van ser bastant àpatits, cap idea nova, cap aire de renovació. Ânim Esperanza estic convencut que arribarem a la gent i el 27 de maig la victòria serà de Ciutadans malgrat la censura i la poca democràcia i llibertat d' expressió que demostren els partits que ara tenen representació parlamentària, a partir del 27 hi haurà una nova força que te com a objectiu introduir aire fresc i renovador a Barcelona.

Ànim i a continuar treballant.

Albert.

dimoni dijo...

apa que tingueu sort perqué us caldrà un cop pot sonar la flauta però dos ja és més díficil.Aquest cop us fotreu una patacada d'escàndol

Un petó solidari d'un independentista

Oriol Rosés i Belló dijo...

Esperanza, soy Uri, me conociste el día del BTM.
He publicado un escrito quilomético en tu último artículo.
Me he dejado de poner lo de TVE y las demas, pero ya lo has puesto tu en tu artículo, y no quería acerme repetitivo.
Un saludo de un futuro C's